Rock News

Mihai Mugescu, despre „Constelații Rock” și Brezoi la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

Mihai Mugescu, omul responsabil pentru punerea județului Vâlcea pe harta evenimentelor de seamă în România, a venit astăzi în studioul Rock FM

„Gala Constelații Rock” se apropie cu viteză, așa încât Cristian Hrubaru l-a invitat în studio pe Mihai Mugescu, unul dintre motoarele principale ale proiectului care, după mai bine de 20 de ani de pauză, a fost readus la viață. 

În primul rând, cei doi au discutat despre motivația lui Mihai de a organiza evenimente. Invitatul a dat câteva detalii despre cum a devenit organizator de evenimente la Brezoi, loc despre care a aflat o țară întreagă după ce mai multe festivaluri și proiecte muzicale s-au desfășurat acolo. Mihai a spus că de la „Constelații Rock” încoace, nu se mai întâmplase nimic notabil în județul Vâlcea și că și-a dorit ca județul care, pe vremuri, era cunoscut pentru evenimentele muzicale, să fie din nou pus pe harta distracțiilor din timpul verii. Astfel, după o întâlnire cu primarul Brezoiului, a pus cap la cap primele seri de concert din cadrul „Open Air Blues Festival Brezoi”, eveniment care a dobândit un renume pe plan european. 

Pe parcurs, la Brezoi s-au adăugat proiecte și festivaluri importante, precum „Bikers For Humanity Festival”, „Brezoi Summer Camp” și „Hippie Camp Brezoi”, toate mult-apreciate.

„Gala Constelații Rock” de anul acesta va avea loc între 8 și 9 septembrie și va pune în scenă artiștii care au luat podiumul la concursul „Constelații Rock”, etapele rock și metal și invitați speciali, artiști consacrați. Concertele și festivitățile se vor ține la Arenele Traian din Râmnicu Vâlcea. Serile vor fi împărțite în stiluri muzicale, astfel că vineri, 8 septembrie, vor urca pe scenă Outflow, The Vodoo Child și Dincolo de Ziduri, invitați speciali Vama și Vița de Vie. Sâmbătă, pe 9 septembrie, îi vom vedea pe Red Suns, Crimena și Black Sheep, invitați speciali Bucovina și Celelalte Cuvinte. Evenimentul va fi prezentat de către Cristian Hrubaru. Vom avea parte de două seri de neuitat la Râmnicu Vâlcea, unde ia naștere, din nou, o tradiție importantă pentru muzica rock românească.


Rock Driver - 04.09.2023 - Mihai Mugescu, despre Brezoi și Gala Constelații Rock

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:59:59

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10