Rock News

Rock The Underground: Aniversarea de nouă ani a trupei Take No More

După o pauză de câțiva ani, Take No More se întoarce pe scenă la aniversarea de nouă ani de la formare. Vor mai cânta și invitați speciali, trupe ce aparțin de diferite stiluri, pentru ca seara să fie cât mai diversă și distractivă

Încă puțin și vin Sărbătorile! Să vedem la ce concerte ne tratăm săptămâna asta, să treacă timpul mai repede până la Crăciun.

Cine nu visează să poată călători în timp? La capitolul acesta ne ajută formația Time Machine! Joi, pe 14 decembrie vor cânta la The Pub Universității. Muzicienii ne vor purta în timp, pe ritmuri de new wave, alternative, punk și, așa cum era și normal, rock n’roll. Time Machine a participat anul acesta și la concursul Constelații Rock. Au avut un set electric foarte energic și revigorant, cu tot ce ne place mai mult la muzica rock, emoție, bucurie și un pic de gălăgie. Băieții au scris așa pe Facebook: „Time Machine înseamnă bucurie și un vis comun! Un concept muzical electric, piese proprii și o atmosfera ce va face timpul sa stea puțin în loc”

Băieții de la Claiming Apollo inaugurează, la Uzina Coffee, tot joi, o serie conceptuală de concerte. E vorba despre „S’il Vous Play”, o colecție de concerte acustice organizate în locații mai puțin obișnuite, în care membrii formației își dezvăluie experiențele muzicale (și uneori personale). Trupa face o pauză de la intensitatea concertelor electrice și trece la acordurile mai sensibile ale rockului alternativ acustic. Își vor rearanja piesele astfel încât trupa să împărtășească o altă latură cu publicul. În plus, aceștia promit un format intim de povești cântate, sau muzici povestite. 

Așa cum suntem am mai spus, când ne apropiem de sărbători, ne luăm rămas bun, până la anul, de la trupe. A venit timpul să îi felicităm și pe cei de la The Strizzers pentru un an plin de realizări, vineri, pe 15 decembrie. Trupa va cânta la Clubul Țăranului La Mama, în cadrul seriei de evenimente „Pepiniera”. Și de ce spun să îi felicităm? Pentru albumul de debut lansat recent, „Some Kind Of Hero”, pentru depășirea țintei de doisprezece concerte în acest an și, nu în ultimul rând, pentru toată bucuria pe care au împărțit-o cu publicul. 

Se pare că, la finalul anului, se petrec și începuturi noi. Take No More, formația bucureșteană de punk, se reunește după o pauză de câți ani, la aniversarea de nouă ani de la formare. Concertul va avea loc pe 15 decembrie, la clubul Fabrica. Membrii activează în alte proiecte, deci nu au renunțat la scenă, dar concertul reprezintă un nou drum deschis pentru această titulatură. La această sărbătoare, vor cânta și mai mulți invitați speciali, care vor aduce în lumina reflectoarelor mai multe stiluri muzicale, dintre care death metal, muzică electronică și dirty south rap. 


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 12.12.2023

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:22

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:28