Morning Glory

Sfântu’ Dragobete la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”

În dimineața de Dragobete, realizatory au avut mai mulți invitați, fiecare cu subiecte importante pentru un popor de îndrăgostiți

Primul invitat pe ordinea de zi a fost Cosmin Vladimirescu, manager regional Mastercard, care le-a prezentat gloryoșilor câteva cifre referitoare la cheltuielile pe prostii de Valentine’s Day și Dragobete. Anul acesta românii au avut atât inimile, cât și portofelele, săgetate de către zeii dragostei. S-a cheltuit cu 30% la mult anul acesta decât în 2022 pe flori, iar numărul tranzacțiilor pe tâmpenii cu inimioare lipite pe ele a crescut cu 60% în comparație cu anul trecut.

„Românii ori au bani, ori au amante” – Răzvan Exarhu

Răzvy l-a întrebat pe invitat dacă se știe pe ce exact a cheltuit poporul atâția bani, însă Cosmin Vladimirescu a răspuns simplu că „nu putem ști. Românii sunt îndrăgostiți”. Cumpărăturile încep cu trei zile înainte de eveniment, iar după, economia revine la normal, a adăugat invitatul. 


Dar de Dragobete cum stă treaba? Ei bine, vorba lui Răzvan, 

„Cei ce iubesc românește nu prea cheltuiește” – Răzvan Exarhu

Mai apoi, în direct la Pro TV, gloryoșii au vorbit cu medicul Radu Țincu despre patologiile din basmele bolave ale copilăriei, anume „Dracula” și „Soacra Cu Trei Nurori”. 

Medicul a explicat că în povestea „Dracula”, boala principală identificată e vampirismul, o boală neurologică infecțioasă, cu transmitere prin mușcătură. E o combinație între fotofobie și anemie acută. Asta ar explica disconfortul la lumină și nevoia Contelui de a bea sânge, pentru a-și reface nivelul de hemoglobină. 

În „Soacra Cu Trei Nurori”, problema principală e cel de-al treilea ochi al soacrei, o malformație congenitală, care îi permite să își vadă oricând victimele. Se observă și câteva dereglări de alimentație, dar nu neapărat la soacră, care mănâncă gras și mult, ci cu precădere la nurori, care mănâncă doar mămăligă. Din această cauză, nurorile sunt suspecte de scorbut. 


De notat e și că soacra minte patologic cu privire la cel de-al treilea ochi. Când au venit părinții fetelor în vizită, nu i-a văzut. Răzvan a oferit și el o explicație medicală.

„E boala porcului sătul. Ochiul se închide atunci când mănânci foarte mult.” – Răzvan Exarhu

Având anamneza completă, realizatory au încheiat dimineața alături de Alternosfera, care, în cadrul campaniei „România Are Sânge De Rocker”, a lansat single-ul „Imnuri de Război”. 

Dacă nici radioul și nici prăjitorul de pâine nu au fost în priză în această dimineață, poți asculta emisiunea de azi, sub formă de podcast, la noi pe site.

Morning Glory - 24.02.2023 - invitați Alternosfera LIVE @ România are Sânge de Rocker (Lansare single)

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:47:49

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01