Rock News

Hellyeah publică un teaser pentru următorul disc de studio

Albumul urmează să apară pe piață anul ăsta, deși data exactă nu a fost anunțată.

Hellyeah au publicat pe pagina oficială de Facebook a formației un teaser pentru viitorul disc. Albumul urmează să fie lansat în 2019 și conține părțile de percuție înregistrate de Vinnie Paul chiar înainte de moartea sa.

Împreună cu fratele său, „Dimebag” Darrell Abbott, toboșarul Vinnie Paul a fondat formația Pantera. În momentul în care trupa s-a destrămat, în 2003, frații au creat Damageplan, iar după moartea lui Dimebag, Vinnie s-a alăturat celor de la Hellyeah, cu care a lansat cinci albume de studio. Cel mai recent disc Hellyeah la care a contribuit și Paul„Unden!able”, a apărut în 2016.

Philip Anselmo, fostul solist Pantera, a interpretat în cadrul celui mai recent turneu alături de The Illegals numeroase piese ale trupei în care le-a fost coleg celor doi frați. „După moartea lui Vinnie, m-am gândit că ar fi o idee bună ca anul ăsta să cânt piese vechi pe care oamenii vor să le audă live de mult timp,” declara Anselmo într-un interviu acordat publicației Heavy.

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie 2018, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas, în urma unei boli a arterelor coronare combinată cu cardiomiopatie dilatativă. Cu alte cuvinte, inima lui Vinnie nu mai avea putere să pompeze sângele în întregul organism.

Foto: Guliver/Getty Images