Rock News

Ian Gillan nu ia în calcul o reuniune Deep Purple cu Ritchie Blackmore

Solistul Deep Purple, Ian Gillan, a fost recent intervievat de Radio Rock FM Italia.

Întrebat dacă există vreo șansă că Deep Purple să se reunească cu chitaristul Ritchie Blackmore pentru un concert unic sau chiar pentru un singur cântec, înainte că trupa să se oprească, Gillan a răspus:

"Să vă dau un exemplu. Să spunem că ești divorțat și că a existat o problemă, o dificultate. O mulțime de rude și copii au fost afectați, dar viața continuă. Apoi te-ai recăsătorit. Apoi cineva spune: "Oh, vrem să vă întâlniți tu, cu fosta soție și noua soție, toți împreună și vom avea un moment minunat. Vă puteți imagina cât de greu este, vorbind în termeni umani? Acum, înțeleg că suntem profesioniști și că avem o anumită responsabilitate, dar, să fiu cinstit, nu am avut niciodată în vedere aspectele comerciale sau cele din punctul de vedere al fanilor sau nimic din aceste aspecte atunci când luăm decizii, pentru că ceea ce facem întotdeauna este ceea ce este cel mai natural și ne urmăm pasiunea și speranța că publicul o va plăcea".

"Din câte știu, toți din grup cred că ar fi o idee proastă", a adăugat Ian Gillan.
"Să-i urăm lui Ritchie numai bine să facă ceea ce face și noi vom face ce facem noi. Lucrurile se întâmplă foarte bine acum".

Foto: Getty Images/ Guliver.