Rock News

Metallica interpretează coverul unei piese a americanilor Misfits, „Last Caress”

Thrasherii continuă seria de coveruri specifică turneului WorldWired, cu o reinterpretare a unei piese punk, la origine.

Metallica a interpretat, în cadrul concertului pe care l-a susținut în Oslo, Norvegia, pe 2 mai, un cover al piesei „Last Caress” (Misfits). Îți lăsăm o filmare profesională a coverului la sfârșitul articolului.

Metallica a susținut, din februarie și până acum, 21 concerte pe teritoriu european, și mai are de cântat de alte trei ori până la mijlocul lunii mai. 

De curând, trupa a anunțat și datele de concert pe care le-a stabilit pentru partea de turneu WorldWired ce se va desfășura în America de Nord, pentru promovarea ultimului album al americanilor, „Hardwired... To Self-Destruct”.

Aventura americană va începe, pentru băieți, pe 2 septembrie, în Wisconsin, și se va termina pe la jumătatea lunii martie 2019, în Michigan. Fiecare achiziție de bilet va atrage după sine un bonus: o copie digitală a albumului „Hardwired... To Self-Destruct”.

Turneul WorldWired a fost al cincilea cel mai profitabil, în 2017, conform Pollstar, aducând încasări de peste 153 de milioane de dolari, pentru  1.5 milioane de bilete. Trupa a cucerit și titlurile de „cele mai multe vânzări” la categoria rock și al treilea „cel mai bine vândut album” din anul precedent.