Rock News

Cristi Gram, chitaristul Phoenix, dezminte zvonurile legate de starea lui Nicu Covaci

Azi, în direct la „Rock Driver”, Cristi Gram a dezmințit știrile false care au umplut internetul, legate de starea de sănătate a marelui artist Nicu Covaci. Nicu urmează tratament în spital, iar analizele îi ies din ce în ce mai bine

Internetul s-a umplut ieri după-amiază și azi-dimineață de știri false, conform cărora Nicu Covaci ne-ar fi părăsit în spital. Realitatea nu putea fi mai diferită, încât marele muzician se simte din ce în ce mai bine și urmează tratament în spital. 

Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, a intrat, prin legătură telefonică, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, pentru a clarifica situația. Înainte de toate, Hrubaru i-a urat un călduros „La mulți ani!”. 

Gram a povestit că, atunci când a aflat zvonurile, a sunat repede la spitalul timișorean, unde Nicu Covaci e internat. Medicul care se ocupă de Nicu s-a asigurat că îi transmite chitaristului și imagini vide în timp real. „L-am și văzut. Ne-am pupat prin telefon, a ridicat pumnul”, a povestit Gram. Acesta a continuat: „Nu înțeleg de ce sunt răspândite vești care nu vin de la o sursă sigură”. 

Invitatul ne-a mai dat o veste bună. Nicu a făcut un RMN care a ieșit foarte bine și care relevă faptul că șansele ca boala să îi revină sunt aproape zero. Tot ce mai e de făcut e ca Nicu Covaci să se recupereze și să se întoarcă pe scenă. 

O rugăminte a membrilor trupei e să accesați pagina lor de Facebook pentru informații direct de la sursă. Chiar azi-dimineață, trupa a publicat un anunț.

Intervenția s-a încheiat cu anunțul unei mari surprize. Violonistul Mani Neumann va urca pe scena „Bikers For Humanity Rock Fest”, alături de formația Phoenix! A fost o bucurie pentru Cristian Hrubaru să afle acest lucru!

Îi ținem pumnii lui Nicu Covaci!

Rock Driver - 07.06.2024 - Invitat Cristi Gram, despre zvonurile false legate de starea de sănătate a lui Nicu Covaci

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:46

Rock Driver - 25.07.2024 - Adrian Sîrbu, de la Legio Phoenix MC Suceava, despre „Bucovina Motorfest 2024”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:42

Rock Driver - 16.07.2024 - invitat Bogdan Trîmbaciu, de la „Posada Rock Festival”, despre evenimentul de anul acesta

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:46

Rock Driver - 04.07.2024 - Mihai Mugescu, despre rutele alternative către „Open Air Blue Festival”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:30