Rock News

Cristi Gram și Costin Adam, despre starea lui Nicu Covaci și următoarele concerte Transsylvania Phoenix

Spre finalul lunii trecute, Nicu Covaci a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Azi, Cristi Gram și Costin Adam, membrii legendarei trupe Phoenix, au venit la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a vorbi despre cum se mai simte fondatorul trupei și despre următoarele concerte

Cristi Gram și Costin Adam, de la formația Phoenix, au adus câteva vești foarte bune la emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” în această după-amiază. 

Pe 22 martie, țara a primit vestea șocantă că Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier, după ce o perioadă în care simțea amorțeală la nivelul feței și avusese parte de pierderea parțială a văzului. 

Azi, cei doi colegi de trupă, au anunțat ascultătorii că fondatorul trupei se simte mai bine.

„Nicu face fizioterapie și se recuperează. Ne bucurăm tare mult pentru el!”, a spus Cristi Gram. 

Gram a mărturisit că „eram cu inima strânsă înainte de operație”. Însă, a reușit să se relaxeze și chiar să formuleze un banc, pe care ulterior i l-a spus și lui Nicu.

„Primele cuvinte ale lui Nicu Covaci, după operație:

- Unde sunt tobele mele?

- Nicu, dar ești chitarist.

- Taci, că te trosnesc!”

Invitatul a mai povestit, cu ocazia apropierii de aniversarea de 20 de ani de activitate în trupa Phoenix, cum a fost rugat să se alăture. „În 12 aprilie 2004, am primit un telefon de la Nicu, spunând că a auzit că sunt un chitarist extraordinar și în care mă întreba dacă nu vreau să cânt cu el. Ne știam de când eram la Talisman. Mai și făceam sunet pentru Phoenix”, a spus artistul. 

Până când Nicu Covaci se va întoarce pe scenă, Phoenix continuă cântările. Pe 21 aprilie, trupa va cânta la Mamaia, în Harlequin și pe 22 aprilie, la București, în Hard Rock Cafe. Urmează să ajungă pe 26 aprilie în Berăria Valhala, la Bacău și pe 27 la RocknRolla, la Iași. 

Desigur, formația nu va lipsi nici de la „Bikers For Humanity Fest”, în cadrul căruia vor cânta în seara de 30 iunie.

Rock Driver - 11.04.2024 - Cristi Gram și Costin Adam, despre starea lui Nicu Covaci și următoarele concerte Transsylvania Phoenix

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:12:56

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10