Rock News

Korn și Spiritbox, noile nume din lineup-ul ARTmania Festival 2024

Legendara formație americană Korn, care a contribuit semnificativ la definirea și promovarea curentului nu metal, și Spiritbox, una dintre noile senzații metal ale momentului, vor urca pe scena ARTmania Festival, ce va avea loc în perioada 26 – 28 iulie 2024, la Sibiu.

Cele două trupe se adaugă line-up-ului ediției cu numărul 17 care include o serie de nume sonore, ce vor fi prezente în Piață Mare din Sibiu, precum (A-Z): Borknagar (NO), Monuments (UK), Satyricon (NO), The Flower Kings (SE), Alpha Q (RO), Awake the Demons (RO) și TAINE (RO), noi nume urmând să fie anunțate în viitor.

Abonamente si bilete pentru ARTmania Festival 2024 sunt in vanzare pe website-ul oficial (www.artmaniafestival.ro) si iabilet.ro.

Korn are la activ 14 albume de studio si un palmares impresionant de  premii. Neaflându-se pentru prima dată în România, însă la o distanță de aproape 10 ani de la precedentul concert, trupa americană se va reintalni cu fanii de aici, la festivalul ARTmania,  pe 27 iulie, în cadrul unui show care promite sa fie cu totul special! Show-ul Korn din cadrul festivalului face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album, „Requiem".

Canadienii de la Spiritbox, tânăra senzație metal a zilelor noastre, considerată singura trupa din ultimii ani care a cunoscut o ascensiune atat de rapidă, de la Slipknot încoace, vor concerta la ARTmania pentru prima dată în România.