Rock News

Ozzy Osbourne va susține două concerte finale în Birmingham

Soția și managerul lui Oszzy Osbourne, a dezvăluit că Ozzy își va încheia cariera live odată cu două concerte finale în orașul natal, Birmingham, pentru a-și lua rămas bun de la public

În timp ce Ozzy Osbourne și-a anunțat oficial retragerea din turneele mari anul trecut, au persistat zvonurile că Prince Of Darkness va avea mai multe show-uri live înainte ca totul să fie spus și făcut. De altfel, în 2023, în toate interviurile pe care le-a avut, Ozzy Osbourne și-a exprimat speranța că se va întoarce la live-uri, în ciuda diagnosticelor care l-au împiedicat până acum.

Sharon Osbourne a subliniat acum încă o dată că Ozzy nu va mai avea niciodată un turneu, dar că pregătește două concerte pentru a-și lua rămas bun de la fanii lui, scrie Rolling Stone.

„Vocea lui este încă absolut perfectă. Și în acest timp, cât a fost în pauză, își făcea lecțiile de canto, așa că vocea lui este perfectă. Și poate glumi, da.”

Osbourne pregătește, de asemnea, și un album nou în acest an, continuând ceea ce a fost o serie prolifică pentru fostul solist al Black Sabbath, care a lansat cel de-al treisprezecelea album solo „Patient Number 9” în 2022 și predecesorul său, „Ordinary Man”, în 2020. LP-urile au fost produse de Andrew Watt, care va avea același rol și pe următorul.

Ozzy Osbourne, care era cap de afiș inițial la epicul festival Power Trip din California, și-a confirmat retragerea din turnee într-o declarație emoționantă, în ianuarie 2023.

„Niciodată nu mi-aș fi imaginat că zilele mele de turnee se vor încheia așa”.

Foto: Getty Images/ Guliver.