Rock News

Ozzy Osbourne vrea să înregistreze un nou album în 2024 și plănuiește revenirea la live-uri

Ozzy Osbourne, care a lansat două albume în ultimii patru ani – „Ordinary Man” din 2020 și „Patient Number 9” din 2022, ambele produse de Andrew Watt – a declarat revistei Metal Hammer că intenționează să înregistreze un nou LP în 2024. „Mă fac bine”, a spus el. „Am făcut două albume destul de recent, dar vreau să mai fac un album și apoi să mă întorc să concertez”.

Ozzy a adăugat că speră să se reîntâlnească cu Watt și să înregistreze la noul său studio din Marea Britanie, la începutul anului viitor.

Ozzy a oferit, de asemenea, o actualizare cu privire la starea sa de sănătate, după ce a suferit „operația finală” în septembrie.

„Am făcut toate operațiile acum, slavă Domnului”, a spus el. „Mă simt bine – doar mă ținea. M-am gândit că voi fi din nou pe picioare în urmă cu luni de zile, pur și simplu nu m-am putut obișnui cu acest mod de a trăi, având în mod constant probleme. Nu pot merge bine, totuși, nu mă mai doare și operația la coloana a decurs bine”.

Ozzy a suferit o intervenție chirurgicală la coloană și a făcut multe tratamente după o cădere acasă, în 2019, care i-a agravat rănile suferite într-un accident aproape fatal din 2003.

În iulie anul trecut, Ozzy și-a anulat apariția la viitorul festival Power Trip.

Problemele de sănătate ale lui Ozzy, inclusiv infectarea cu COVID-19 în urmă cu un an și jumătate, l-au forțat să anuleze turneele anunțate anterior.

În ciuda acestora, Osbourne a cântat de câteva ori în ultimele luni, inclusiv la Jocurile Commonwealth de la Birmingham în august 2022 și la spectacolul din pauza NFL, din septembrie 2022.

„Patient Number 9”, ultimul album de studio de până acum, a câștigat un Grammy la categoria „Cel mai bun album rock”. Ozzy Osbourne câștigase anterior trei Grammy-uri și a avut opt ​​nominalizări. În 1993, Osbourne a câștigat un premiu Grammy solo pentru „Cea mai bună interpretare metal” pentru „I Don’t Want To Change The World” și două premii Grammy ca membru al Black Sabbath pentru „Cea mai bună interpretare metal” în 2000 pentru „Iron Man” și în 2013 pentru „Cea mai bună interpretare metal” pentru „God Is Dead?” de pe ultimul LP Sabbath, „13”.

Foto: Getty Images/ Guliver.