Rock News

Scarlet Aura – despre noul single de Crăciun, în direct, la „Rock Driver”

Trupa de heavy metal Scarlet Aura a făcut o vizită la radio ieri, pentru a vorbi cu Cristian Hrubaru despre emoțiile simțite la seara „Folk Bun”, precum și despre noul lor single, o reinterpretare a clasicului colind „All I Want For Christmas Is You”

De patru ani încoace, Scarlet Aura lansează câte o piesă de Crăciun. E un prilej de a se bucura împreună de spiritul Crăciunului și de a onora colindele lor preferate. Anul acesta, membrii au ales „All I Want For Christmas Is You”, un colind îndrăgit la nivel mondial, însă făcut în stilul heavy metal al trupei. 


Ieri, Scarlet Aura a venit în vizită la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a vorbi despre tradiția colindului metal și despre evenimentul „Folk Bun”, care a avut loc luni seara. Muzicienii au spus că s-au simțit foarte emoționați. Aura a recunoscut că i-au dat și câteva lacrimi în timpul momentelor-cheie ale serii, unul dintre acestea fiind momentul în care Cristian a cântat, acompaniat de către membrii Scarlet Aura, „Rugă pentru părinți”. 

După, desigur, au vorbit puțin și despre ultima lansare, cover-ul metal al piesei Mariah Carey „All I Want For Christmas Is You”. Este un mix perfect între tradiția sărbătorilor și energia modernă, conceput pentru a aduce familiile împreună într-o experiență comună de muzică și bucurie.

Videoclipul captează esența reuniunilor de familie, a decorațiunilor festive și a spiritului Zilei Sfântului Nicolae, toate în timp ce melodia, care a devenit un imn de Crăciun pentru generații, devine din ce în ce mai electrizantă și mai metal. 


Rock Driver - 12.12.2024 - Scarlet Aura, despre noul single, un cover metal al îndrăgitului colind „All I Want For Christmas Is You”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:16:45

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10