Rock News

Queens of the Stone Age, pentru prima dată în România @ Electric Castle 2024

Electric Castle a anunțat în această dimineață, în premieră la Rock FM, primele nume din lineup-ul din 2024, iar printre acestea se numără Queens of the Stone Age, Massive Attack, Bring Me the Horizon, Subcarpaţi, Viţa de Vie sau Coma.

Electric Castle va avea loc între 17 şi 21 iulie 2024 la Castelul Bánffy din secolul al XV-lea, iar până în 20 decembrie 2023, abonamentele costă 119 euro. Cei sub 21 de ani beneficiază şi anul acesta de oferta specială de doar 99 de euro. Festivalul de anul viitor este cea de-a 10-a aniversare a Electric Castle și promite să fie o altă petrecere completă, fiind unul dintre „puținele festivaluri cu adevărat de 24 de ore” din Europa, cu muzică și divertisment non-stop.

Vestea vine la scurt timp după ce headlinerii Massive Attack au confirmat primul lor show live din Marea Britanie în cinci ani. Trupal trip-hop va cânta în orașul natal, Bristol, pe 25 august, ca parte a unui „eveniment de accelerare a acțiunii climatice la scară largă”.

Queens Of The Stone Age a încheiat recent un turneu în Marea Britanie și Irlanda. Într-o recenzie de patru stele a show-ului Queens de la The O2 din Londra, NME a scris: „Nu se poate nega că cei cinci membri sunt una dintre cele mai mari trupe rock de pe planetă”.

Josh Homme și co. va fi, de asemenea, în fruntea listei la Download Festival în iunie viitor, alături de Avenged Sevenfold și Fall Out Boy.

Cel mai recent album QOTSA, „In Times New Roman...” a venit în acest an, iar depre el, solistul Josh Homme Josh Homme spune că este atât de personal și din cauza diagnosticului de cancer din 2022.

Într-un interviu pentru Revolver, Homme dezvăluie că a suferit o intervenție chirurgicală, încheiată cu succes, pentru a elimina cancerul și că experiența nu a făcut decât să se amplifice perioada tulbure prin care trecea din cauza divorțului și luptei pentru custodia copiilor.