Morning Glory

Vedetele sub acoperire de la „Electric Castle”

Departamentul de investigații de la „Morning Glory” a identificat și a adus sâmbătă, în studio, vedetele deghizate în civili din zona castelului Banffy

Foarte multe fețe familiare au trecut pragul studioului „Morning Glory” din fața castelului Banffy, în cea de-a treia zi cu „matinal de festival”. Până au deconspirat figurile publice, realizatory au vorbit despre concertul Iggy Pop, din seara anterioară. Dintre episoadele cheie ale concertului, două se remarcă – faptul că unii tineri nu știau cine tocmai urcase pe scenă și chestiunea numelui artistului, care cumva, a devenit Edi Pop, conform surselor de încredere. 

Dan Frînculescu și Cristi Popesco au fost primele persoane ale căror identitate a fost dezvăluită publicului larg. Aceștia au propus un exercițiu – cuvintele-etilotest. Printre termenii menționați se numără: energeticienilor, indivizibilitate și incomprehensibilitate. În mod surprinzător, aceste prime probe de pronunție au fost trecute cu brio de către gloryoși. Cel mai greu termen s-a dovedit a fi, în teorie, cel mai simplu. Vișine, cuvânt pronunțat „vijehneh”. Folosit în context: „Vișinata e aici, «vijehnehleah» unde sunt?”


Mai apoi, realizatory i-au urat „Bonjurică!” lui Tudor Giurgiu, descălecător la Bonțida, care a oferit o privire de ansamblu asupra începuturilor „Electric Castle”. „Iarba era foarte înaltă la primele ediții”, a susținut invitatul. Publicul era mai mic, mai prietenos, însă festivalul era la fel de frumos, a mai povestit acesta.

„Nu vedeai calul de vacă.” – Răzvan Exarhu

Organizația de bază a fost și sub asalt, spionii încercând să oprească operațiunea de identificare a figurilor publice sub acoperire. Nu vă faceți griji, gloryoșii au scăpat la mustață.

Și Costel s-a numărat printre vedetele deconspirate. 


„E o provocare să îl prindem treaz pe Costel” – Răzvan Exarhu

Dan Byron, costumat în civil, a fost alături de gașca veselă, în același timp cu Costel. Acesta a povestit despre cântările cu trupa la festivalul „Stufstock” și festivalul pe care îl frecventează cel mai des, „Werchter” din Belgia. Artistul a susținut că, spre deosebire de „Werchter”, aici la Bonțida se găsesc mâncare mai bună, bere mai bună și are parte și de compania prietenilor din Cluj. 

„Le are pe toate. Ai parte și de concerte, dar te poți vedea și cu prietenii la o poveste!” – Dan Byron

Iată încă o operațiune de succes a departamentului de investigații „Morning Glory”!