Rock News

Ziua Națională a României în stilul „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

Cristian Hrubaru i-a urat „la mulți ani!” României, împreună cu unii dintre cei mai mari rockeri ai țării la „Rock Driver”

În după-amiaza de azi, am sărbătorit Ziua Națională a României împreună cu unii dintre cei mai talentați oameni din țară, și, totodată, prietenii noștri dragi. Cristian Hrubaru a făcut o ediție foarte specială a emisiunii „Rock Driver”, în care a stat de vorbă la telefon despre 1 decembrie cu unele dintre cele mai mari nume din lumea rockului românesc. Timp de trei ore, am ascultat urări de bine din partea lui Alin „Coiotu’” Dincă de la Trooper, Paul Ciuci de la Compact, Dan Byron, Costin Adam de la Phoenix, Adrian Igrișan și Tavi Pilan de la Cargo și mulți alții. Ce să mai spunem... A fost o nebunie de care ne-am bucurat din plin! La finalul scurtelor intervenții am și ascultat de la artiști câte o piesă, ca să sărbătorim așa cum se cuvine. La mulți ani, România!

Am avut și niște invitați tineri, care au venit tocmai din Constanța ca să ne povestească despre muzica și planurile lor. Trupa Awake The Demons e formată din Ioana Pîrvu la chitară, Rareș Ungureanu la chitară, Claudiu Ciorbaru, solist, Ștefan Parască la bas și David Bălan la baterie. Au deja câteva piese scoase și câteva cântări în spate. Vor lansa cât de curând și primul lor album. Membrii sunt de toate vârstele, David fiind încă în școala generală, Ioana, Ștefan și Rareș la liceu, iar Claudiu e student. 

Primul la interogatoriu a fost mezinul, care, ajutat de niște părinți foarte tari, a susținut mai multe concerte departe de casă alături de colegii lui. Cristi a fost curios să afle și cum s-a apucat Ioana de chitară. Ei bine, s-a apucat de mică de lecții, fiind dintotdeauna pasionată de muzica rock. În clasa a zecea, a decis, împreună cu Claudiu, să formeze trupa. Ca lider, solistul, și „fratele cel mare”, ca să îi spunem așa, este responsabil de ameliorarea conflictelor sau de găsirea unui numitor comun. El chiar a spus că toți se echilibrează unul pe celălalt și că depun efort ca lucrurile să iasă bine. Abia așteptăm să vedem ce le rezervă viitorul. Înainte să plece, au urat și ei „la mulți ani” României!

În caz că ați ratat această ediție cu totul specială de la „Rock Driver”, o puteți asculta aici, pe rockfm.ro.


Rock Driver - invitați trupa Awake The Demons din Constanța

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:12:05

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10