Rock News

Brian Johnson, onorat să participe la concertul în memoria lui Taylor Hawkins

Sâmbătă (3 septembrie), membrii Foo Fighters, împreună cu un număr mare de invitați speciali, vor omagia personalitatea lui Hawkins la un concert special pe stadionul Wembley. Un alt concert în memoria lui Taylor Hawkins va avea loc pe 27 septembrie la Kia Forum din Los Angeles.

Pe lângă Brian Johnson, evenimentul de la Londra va include apariții ale lui Lars Ulrich de la Metallica, Travis Barker de la Blink-182, Kesha, Liam Gallagher, Josh Homme de la Queens Of the Stone Age, Brian May și Roger Taylor, Wolfgang Van Halen sau Chrissie Hynde, solista The Pretenders.

Brian Johnson a declarat lansat următoarea declarație cu privire la implicarea sa în concertul tribut lui Hawkins: „Bine, iată-ne. Taylor era un om extraordinar, zâmbetul lui era legendar, modul în care batea la tobe, intens și excelent și mai și cânta. Când ne adunăm să îl salutăm pe acest om și familia lui, o facem ca prieteni, o facem pentru el și o facem cu trupa sa, Foo Fighters, ceea ce știu că îl va face mândru. Sunt onorat să iau parte”.

Recent a fost anunțat că ambele concerte vor fi transmise în direct la nivel global pe serviciul de streaming Paramount din Statele Unite și prin canalul YouTube al MTV din întreaga lume.