Rock News

„O persoană minunată și un muzician uimitor”: lumea rock-ului reacționează la moartea lui Taylor Hawkins, bateristul Foo Fighters

Ozzy Osbourne, Ringo Starr, Liam Gallagher, Brian May, Guns N' Roses, Kiss și alții îi aduc un omagiu lui Taylor Hawkins după ce vestea șocantă a morții sale a venit azi noapte din Columbia.

Potrivit presei locale, Hawkins a murit în camera sa de hotel din Bogota, Columbia, înaintea spectacolului Foo Fighters la festivalul Estéreo Picnic.

Într-o declarație publicată pe rețelele de socializare, trupa a spus: „Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a iubitului nostru Taylor Hawkins”.

„Spiritul său muzical și râsul molipsitor vor dăinui cu noi pentru totdeauna. Gândurile noastre merg către soția, copiii și familia lui și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în această perioadă incredibil de dificilă”.

„Taylor Hawkins a fost o persoană cu adevărat minunată și un muzician uimitor”, a postat Ozzy Osbourne pe rețelele de socializare.

Liam Gallagher a postat pe Twitter: „Absolut devastat să aud vestea tristă despre Taylor Hawkins, gândurile și rugăciunile mele sunt alături de familia și prietenii săi, fratele RIP LG x.”

„Nu. Nu poate fi adevărat”, a scris pe Instagram chitaristul Queen, Brian May. "Inima mea este frântă. Taylor, ai fost o familie pentru noi. Prietenul nostru, fratele nostru, copilul nostru iubit. Să fii binecuvântat. Ne va fi atât de dor de tine. Bri."

Chitaristul Rage Against The Machine, Tom Morello, a scris: „Dumnezeu să te binecuvânteze, Taylor Hawkins. Ți-am iubit spiritul și puterea rock de neoprit. Odihnește-te în pace, prietene”.

Fostul Beatles Ringo Starr a scris: „Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Taylor pace și dragoste pentru toată familia lui și pentru trupă, pace și dragoste”.

„Șocat și întristat să aud că Taylor Hawkins a murit astăzi!”, a postat și basistul/vocalistul Kiss, Gene Simmons. „Rugăciunile și condoleanțele noastre sunt adresate familiei Hawkins, prietenilor și fanilor. Trist”.

„Cu neîncredere totală vis-a-vis de știrile despre Taylor Hawkins”, au postat membrii Nickelback.

Guns N' Roses, The Offspring, Mark Tremonti și Bily Idol sunt printre alții artiști care i-au adus un omagiu bateristului pe rețelele de socializare.

Cântând în Estadio BBVA din Monterrey, Mexic, Coldplay i-a dedicat piesa „Everglow” lui Hawkins, solistul Chris Martin descriindu-l pe baterist drept „un om frumos, frumos”.