Rock News

Radu Almășan: „Cred că sunt într-una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele personale și profesionale”

Radu Almășan de la Bosquito a stat de vorbă în această dimineață cu Ciprian Muntele la Rock In the Morning despre energia concertelor, momentul arestării din Statele Unite și la ce trebuie să ne așteptăm în #RockNights, seara rock de la #KIMARO2022.

Solistul a adăugat că trupei îi merge foarte bine, iar dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut în ceea ce privește restricțiile, își vor bate propriul record al numărului de concerte: „Având în vedere că tratăm foarte serios fiecare apariție și ne dăm și sufletul pe scenă, e un element de mândrie”.

Radu Almășan a mai subliniat că unul dintre lucrurile pe care le-a învățat atunci când a fost plecat în Statele Unite că încet-încet industria muzicală se feliază și că există o industrie a live-ului și o alta a artiștilor care trăiesc din difuzări, redevențe, social-media:  „Lucrurile încep să se separe și se vede asta și în turneele internaționale”.

De asemenea, ne-a povestit și momentul deloc neplăcut al arestării din Statele Unite și motivele acesteia, moment care s-a transformat apoi în melodia „Babylon”. Întreaga discuție, aici:

Rock In the Morning - invitat Radu Almășan, Bosquito

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:18:32

Rock In the Morning - invitat Crivăț Bucovina

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:15:22

Rock In the Morning - invitat Dan Iliescu, Timpuri Noi

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:11:49

Rock In the Morning - invitat Cristian Popescu, Lupu' cel Rău

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:13:59

Bosquito este de văzut live în acest week-end la KIMARO 2022, în seara rock de pe 14 august, alături de Bucovina, Timpuri Noi și Lupu' cel Rău.