Rock News

KIMARO 2022: S-au pus în vânzare biletele pentru Platforma VIP

Intrarea este liberă în toate cele 3 nopți, dar există și un sector VIP ce oferă multe beneficii spectatorilor.

În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile!

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.

Prețurile încep de la 103 lei la bilete pe zi.

În acest sens am creat o platformă VIP: un spatiu construit special, înălţat, astfel încât să poti vedea mai bine scena, să fii mai aproape de scenă, cu canapele şi bar propriu.

Este al treilea an în care cele trei cele mai importante radiouri din România aduc împreună pe aceeași scenă cele mai mari și iubite nume din muzica românească, precedentele ediții fiind extrem de bine primite, cu peste 250 de artiști și muzicieni prezenți în fața a peste 10 000 de spectatori pe seară.

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Voltaj și Delia, într-o seară Kiss Energy! Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!