Rock News

Yungblud va reveni mâine cu melodia „The Funeral”

Solistul Dominic Harrison (nume de scenă Yungblud) ne va aduce mâine un single fresh - iată ce are de spus despre melodie.

Mâine, solistul Yungblud plănuiește să revină cu un single fresh intitulat „The Funeral”. Înainte de a ne oferi piesa, relatează Kerrang!, artistul a decis să ne ofere câteva indicii despre melodie pe pagina personală de Twitter. Având în vedere că ai dat click pe articolul ăsta, e clar că ești curios legat de noua piesă – iată ce a spus solistul, pe numele său real Dominic Harrison, despre cântec.

„Pentru cei vizați: De la cei pe care i-am dezamăgit îmi cer scuze, la naiba cu cei care mi-au greșit, dar vă iert. Sunteți invitați cordial la înmormântarea mea (my funeral),” spune postarea artistului.

Până acum, Yungblud a lansat două discuri de studio complete și șase EP-uri. Cel mai recent LP lansat de artist, „Weird!” a apărut pe piață în decembrie 2020, ajungând pe prima poziție în clasamentul UK Albums, pe poziția a șasea în topul australian și pe locul al zecelea în Billboard Top Rock Albums.

Foto: Facebook, Yungblud