Rock News

Ibaraki (Matt Heafy, Ihsahn) feat. Nergal ne aduc melodia „Akumu”

Colaborarea cu Nergal este extrasă de pe discul pus la cale de Matt Heafy și Ihsahn in formatul Ibaraki - „Rashomon”.

Din momentul în care solistul Trivium, Matt Heafy, ne-a promis o colaborare cu Nergal (Behemoth), parcă a trecut o veșnicie. Din fericire, Heafy ne-a demonstrat că nu erau doar vorbe în vânt despre ceva planuri ce abia luau formă. Conform publicației online Revolver, cei doi muzicieni au lansat piesa „Akumu”, atașată noului proiect muzical al lui Matt, Ibaraki.

Akumu se traduce prin coșmar – și prin melodia asta, încurajez ascultătorul să își extragă propria interpretare a sentimentelor generate de versuri, de muzică și de elementele vizuale ale videoclipului, care te bântuie,” susține solistul Trivium.

Pentru a putea aduce acest proiect la viață (și la urechile fanilor), Heafy a fost susținut de Ihsahn (Emperor). Ideea a luat naștere acum mulți ani, însă a început să capete o formă bine-definită abia de curând. Important este că evoluția a fost extrem de rapidă – deja avem vești despre lansarea albumului!

Discul „Rashomon” va apărea pe piață la data de 6 mai prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast. „Akumu” este deja cel de-al doilea single oferit fanilor de către duo, prima piesă fiind intitulată „Tamashii No Houkai”. Detalii despre lansarea precedentă găsești aici.

Iată care este și lista de melodii pe care le vom primi odată cu apariția discului:

  1. Hakanaki Hitsuzen
  2. Kagutsuchi
  3. Ibaraki-Dōji
  4. Jigoku Dayū
  5. Tamashii No Houkai (feat. Ihsahn)
  6. Akumu (feat. Nergal)
  7. Komorebi
  8. Rōnin (feat. Gerard Way)
  9. Susanoo No Mikoto (feat. Ihsahn)
  10. Kaizoku

Foto: Captură ecran YouTube