Rock News

Me And That Man (feat. Nergal) ne aduc o colaborare cu solistul formației Ghost

Piesa la care a contribuit Tobias Forge este inclusă pe noul disc semnat Me And That Man, acesta urmând să apară pe piață mâine.

Deși majoritatea îl știu pe Nergal datorită activităților desfășurate alături de Behemoth, fanii săi cu adevărat pasionați știu că Adam Darski mai creează și muzică folk. După cum relatrează Blabbermouth, artistul a reușit, prin intermediul proiectului muzical Me And That Man să lanseze o colaborare cu Tobias Forge. Împreună cu solistul Ghost, muzicienii de la Me And That Man ne-au adus piesa „Under The Spell”.

Poate, pentru unii fani, colaborarea asta a fost surprinzătoare. Darski mărturisește, însă, pentru Overdrive, că se știe cu Forge de multă vreme. „Ne-am întâlnit la un festival acum mulți ani și m-am prezentat, pur și simplu, iar de atunci am devenit amici. Ne mai vedeam din când în când, cu diferite ocazii”. Pe scurt, cei doi au reușit să mențină o relație de prietenie, explică artistul. „Așa că, în momentul în care am avut cântecul ăsta, m-am gândit imediat la Tobias și la vocea lui, care era pur și simplu perfectă pentru ceea ce voiam să fac legat de atmosfera generală a piesei,” explică el.

Melodia, înregistrată în studioul lui Forge, în Stockholm, este inclusă pe cel de-al treilea album de studio semnat Me And That Man. Intitulat „New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 2”, materialul va apărea pe piață vinerea asta. Acesta ne va aduce douăsprezece colaborări, care mai de care mai speciale:

  1. Black Hearse Cadillac (feat. Hank Von Hell, Anders Odden)
  2. Under the Spell (feat. Mary Goore)
  3. All Hope Has Gone (feat. Blaze Bayley, Gary Holt, Jeff Mantas Dunn)
  4. Witches Don't Fall In Love (feat. Kristoffer Rygg)
  5. Losing My Blues (feat. Olve Abbath Eikemo, Frank The Baptist, Chris Holmes)
  6. Coldest Day In Hell (feat. Ralf Gyllenhammar, Douglas Blair)
  7. Year Of The Snake (feat. David Vincent)
  8. Blues & Cocaine (feat. Michale Graves)
  9. Silver Halide Echoes (feat. Randy Blythe)
  10. Goodbye (feat. Alissa White-Gluz, Devin Townsend)
  11. Angel Of Light (feat. Myrkur)
  12. Got Your Tongue (feat. Chris Georgiadis)

Foto: Facebook, Me And That Man