Rock News

Mr. Bungle lansează un cover după melodia „Loss Of Control” (Van Halen)

Noul album live semnat Mr. Bungle, de pe care este extras acest cover, va apărea pe piață luna viitoare.

După melodiile celor de la Van Halen s-au făcut deja nenumărate coveruri, așa că nu ne mai surprind veștile despre ele. Chiar și așa, asta nu înseamnă că nu ne bucurăm de fiecare cover în parte. După cum relatează publicația online Metal Hammer, ăsta este unul din momentele alea în care trebuie să evaluăm o piesă semnată Van Halen și adaptată repertoriului altei formații.

Americanii de la Mr. Bungle sunt cei care și-au încercat norocul de data asta, cu melodia „Loss Of Control”. Inițial, piesa a fost interpretată în cadrul unei difuzări live cu ocazia sărbătorii de Halloween, în 2020, însă acum poate fi ascultată oricând are fanul chef. Ca de obicei, poți asculta coverul mai jos.

Lansarea videoclipului live al melodiei „Loss Of Control” are ca scop promovarea albumului live semnat Mr. Bungle ce va apărea pe piață la data de 11 iunie: „The Night They Came Home”. Comenzile în avans pot fi plasate aici.

Iată și lista de melodii incluse pe materialul de care ne vom putea bucura începând de luna viitoare (via Ipecac Recordings):

  1. Won't You Be My Neighbor?
  2. Anarchy up Your Anus
  3. Raping Your Mind
  4. Bungle Grind
  5. Methematics
  6. Hell Awaits/Summer Breeze
  7. Eracist
  8. World up My Ass
  9. Glutton for Punishment
  10. Hypocrites/Habla Español O Muere
  11. Spreading the Thighs of Death
  12. Loss for Words
  13. Sudden Death
  14. Loss of Control

Foto: Instagram, Mr. Bungle