Rock News

Korn anunță spectacolul online „Korn: Monumental”

„Deși nu este la fel ca reprezentațiile live în care sunteți și voi prezenți,” declară solistul Jonathan Davis, „tot vrem să vă aducem niște muzică foarte bună [...]”.

Se pare că nu vom duce lipsă de concerte (chiar dacă virtuale) în săptămânile ce urmează – la listă se adaugă și difuzarea planificată de americanii de la Korn. Cei de la Overdrive ne atrag atenția asupra datei pe care trebuie să o trecem în calendar – 24 aprilie. În România, vom putea să ne bucurăm de show începând cu ora 23.00.

Pentru evenimentul intitulat „Korn: Monumental”, biletele pot fi achiziționate de aici. Până pe 27 martie, cumpărătorii pot beneficia de un discount early bird. Pentru fanii cu adevărat împătimiți, există și câteva combinații de bilet + merch la care nu strică să arunci o privire.

„Sperăm să participați la această experiență alături de noi,” spune solistul Jonathan Davis. „Și, deși nu este la fel ca reprezentațiile live în care sunteți și voi prezenți, tot vrem să vă aducem niște muzică foarte bună și un spectacol distractiv”.

Cei care plănuiesc să participe la spectacol vor avea oportunitatea de a se bucura de piese rar interpretate de americani, de hituri, dar și de melodii extrase de pe cel mai nou album semnat Korn, „The Nothing” (2019).

Foto: Instagram, Korn, @andi_cher