Rock News

Ozzy Osbourne regretă perioada în care se droga

Muzicianul povestește despre vremurile în care cocaina era cea mai bună prietenă a sa și a colegilor de trupă.

Unul dintre cele mai faimoase albume lansate de englezii de la Black Sabbath nu este cunoscut numai pentru melodiile incluse pe el, ci și pentru cantitatea incredibilă de droguri consumată de membri în timpul lucrului la disc. La cincizeci de ani de la lansarea albumului „Vol. 4 ”, solistul Ozzy Osbourne recunoaște pentru Rolling Stone, într-un interviu preluat de Ultimate Classic Rock, că nu își mai poate da seama ce era în mintea lui.

Cocaina, povestește Osbourne, era considerată de muzicienii din trupă ca fiind cea mai tare descoperire din viețile lor la momentul respectiv. „Am crezut că așa arată succesul, dar se pare că a fost cel mai mare dușman al nostru,” spune el. „Am plonjat cu capul înainte în chestia aia și a fost îngrozitor. Acum mă gândesc «La ce naiba mă gândeam când consideram că aia e o seară reușită de distracție?». Noaptea aia nu se termina niciodată. Continuai și în dimineața de după,” povestește Osbourne.

Săptămâna trecută, albumul „Vol. 4” s-a bucurat de o relansare, în variantă deluxe. Materialul original a fost combinat cu douăzeci de melodii care nu ajunseseră la urechile publicului până acum, înregistrate fie live, fie în studio.

Foto: Facebook, Ozzy Osbourne