Rock News

Saxon au revenit cu un cover după melodia „Paint It Black” (The Rolling Stones)

Single-ul este extras de pe noul abum de coveruri pus la care de englezi, care va apărea pe piață în luna martie.

Englezii de la Saxon se pregătesc să lanseze cel de-al douăzeci și treilea album din carieră, motiv pentru care ne-au oferit deja o mostră a materialului de care ne vom putea bucura începând cu luna martie. După cum ne atrage atenția publicația online Planet Rock, muzicienii au împărtășit cu publicul un cover după melodia „Paint It Black”, aleasă din repertoriul celor de la The Rolling Stones.

Noul disc de studio semnat Saxon va conține nici mai mult, nici mai puțin de unsprezece melodii care au reprezentat puncte de influență asupra dezvoltării propriului stil al trupei. Printre acestea se numără cântece ale celor de la AC/DC, Thin Lizzy, Led Zeppelin și ale altor asemenea artiști de renume mondial. Albumul poate fi deja comandat în avans printr-un simplu click aici.

Discul „Inspirations” va ajunge la urechile fanilor pe data de 19 martie, acesta reprezentând, de asemenea, o provocare pe care și-a impus-o solistul Biff Byford. „Am vrut să creăm un album bazat pe influențele noastre, pe cântecele și trupele care ne-au inspirat să compunem ceea ce am compus și ceea ce încă mai compunem, și a fost interesant și să văd ce poate face vocea mea, mai ales având în vedere că nu am interpretat prea multe dintre piesele astea înainte,” a declarat muzicianul.

Iată și lista completă de melodii a discului „Inspirations”:

  1. „Paint It Black” (The Rolling Stones)
  2. „Immigrant Song” (Led Zeppelin)
  3. „Paperback Writer” (The Beatles)
  4. „Evil Woman” (Black Sabbath)
  5. „Stone Free” (Jimi Hendrix)
  6. „Bomber” (Motörhead)
  7. „Speed King” (Deep Purple)
  8. „The Rocker” (Thin Lizzy)
  9. „Hold The Line” (Toto)
  10. „Problem Child” (AC/DC)
  11. „See My Friends”

Foto: Facebook, Saxon