Rock News

Coldplay au câștigat Premiul MTV Video Music la categoria „Best Rock”

Muzicienii au intrat în lupta pentru trofeu cu melodia „Orphans”, iar concurența a fost acerbă - iată care au fost muzicienii cu care s-au luptat.

Alternative Press ne țin la curent cu noutățile în ceea legat de Premiile MTV Video Music, câștigătorii fiind deja anunțați și cu trofeele acceptate. Având în vedere interesele noastre, este clar că ne concentrăm aici pe câteva categorii speciale – mai exact Best Rock”, Best Group” și Best Music Video From Home”, unde au existat și reprezentanți ai muzicii rock în lupta pentru titlu.

În ceea ce privește categoria Best Rock”, este necesar să începem cu câștigătorii: Coldplay. Americanii au obținut titlul cu ajutorul melodiei „Orphans”, bătălia fiind dusă între ei și blink-182 („Happy Days”), Evanescence („Wasted On You”), Fall Out Boy feat. Wyclef Jean (Dear Future Self (Hands Up)”), Green Day („Oh Yeah!”) și The Killers („Caution”).

Cât despre Best Music Video From Home”, titlul le-a revenit lui Justin Bieber și Ariana Grande, pentru clipul piesei „Stuck with U”, însă, la categoria asta au concurat și 5 Seconds of Summer, cu „Wildflower”, dar și blink-182, tot cu „Happy Days”.

La categoria „Best Group” a fost încoronat grupul coreean BTS, dar putem spune cu mândrie că printre concurenți s-au numărat și 5 Seconds of Summer.

Videoclipul pentru „Orphans”, piesă cu care Coldplay a câștigat la categoria Best Rock”, poate fi urmărit mai jos.