Rock News

Adam Lambert vorbește despre experiența Queen

A trecut vremea în care emoțiile îi dădeau bătăi de cap, spune Lambert, însă nu încape îndoială că se simte onorat să poată colabora cu legendarii muzicieni.

După opt ani de când s-a alăturat membrilor rămași ai Queen, Adam Lambert a mărturisit, într-un interviu acordat pentru Kaaos TV și preluat de publicația Ultimate Guitar, că s-a acomodat cu situația, deși încă se simte extrem de onorat să fie inclus în proiect.

„Este o onoare incredibilă să cânt muzică semnată Queen pentru fanii de pe tot globul. Piesele astea sunt atât de faimoase și atât de importante, iar trupa asta este atât de recunoscută, așa că să urc pe scenă cu ei este o oportunitate [...]” spune Lambert comparând șansa asta cu un cadou. Faptul că s-a acomodat atât de ușor, declară el, se datorează și atitudinii calde a lui Brian May și Roger Taylor.

„La început, cu siguranță eram (n.r. emoționat),” mărturisește el. Dar acum, după aproape o decadă, emoțiile nu își mai au locul. Întreaga aventură, continuă Adam să dezvăluie, i-a crescut încrederea în sine și i-a oferit împlinire profesională.

Prima apariție a lui Adam Lambert alături de Queen a avut loc în cadrul finalei emisiunii American Idol din 2009, pentru o interpretare a piesei „We Are The Champions”. Decizia finală de recrutare a lui Adam a fost anunțată, însă, în 2012.

Foto: Facebook, Adam Lambert, David Watson