Rock News

Deep Purple au revenit cu „Throw My Bones”, primul single de pe noul album

„Whoosh!”, noul disc pus la cale de muzicieni, este planificat pentru apariție în iunie, iar asta este prima mostră de material extrasă de pe el. Tu ce părere ai despre „Throw My Bones”?

De la Deep Purple, nu am mai auzit vești consistente despre noul album de studio în ultima vreme. Tocmai când era să uităm de noua lansare, muzicienii au lansat primul single extras de pe discul „Whoosh!”, „Throw My Bones”, ne anunță publicația Ultimate Classic Rock.

Despre melodie, muzicienii au menționat într-o declarație oficială (cf. UCR) că abordează relația dintre societate și Mama Natură, fiind o invitație la contemplare și un apel care să ne trezească la o realitate dureroasă – situația actuală de pe Pământ.

Albumul „Whoosh!” a fost produs de Bob Ezrin, reprezentând a treia implicare a sa în proiectele Deep Purple (primele două fiind reprezentate de discurile „inFinite” și „NOW What?!”). Împreună, declară muzicienii în descrierea noului clip, trupa alături de Ezrin au creat cel mai versatil disc de până acum, creativitatea fiind dusă la extrem.

Albumul de studio cu numărul 21 al trupei va fi lansat pe data de 12 iunie, cu ocazia asta fiind planificat și un turneu european. Cu toate astea, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din… realitate, de data asta, nu există siguranța că spectacolele vor mai fi susținute din cauza pandemiei de COVID-19.

Foto: Instagram, Deep Purple