Rock News

Ihsahn (Emperor) vorbește despre o posibilă colaborare cu Rob Halford (Judas Priest) și Nergal (Behemoth)

„Sincer, cu Nergal și Halford alături de mine [...] cred că ar putea ieși, cu siguranță, ceva superb,” a declarat artistul.

Ihsahn, solistul formației Emperor, a declarat pentru cei de la Ultimate Guitar că are planificată o colaborare cu Rob Halford (Judas Priest) și Adam „Nergal” Darski (Behemoth). Cu toate astea, mărturisește muzicianul, nu se știe când proiectul va prinde viață, pentru că băieții nu vor să lanseze ceva doar ca să se afle-n treabă.

Cei trei muzicieni au discutat despre derularea unui proiect împreună, a mărturisit Ihsahn. „Dar cred că suntem toți foarte conștienți că dacă ar fi să creăm ceva împreună, ar trebui să fie ceva pe bune. Nu doar să combinăm câteva elemente și să ne atașăm numele,” a continuat el.

„Sincer, cu Nergal și Halford, alături de mine, doar auzind în minte sunetele acestor componente, cred că ar putea ieși, cu siguranță, ceva superb,” a declarat artistul.

Între timp, dacă ești curios cum ar suna o colaborare numai între Darski și Ihsahn, nu este nevoie să îți folosești imaginația. Solistul Emperor a colaborat cu Nergal pentru proiectul blues al celui din urmă, Me And That Man. Poți asculta, mai jos, melodia „By The River”, extrasă de pe noul disc Me And That Man, „New Man, New Songs, Same Shit, Vol 1”.

Foto: Facebook, Emperor Official, Bjørn Tore Moen