Rock News

Deep Purple vor pleca în turneu alături de legendarii Blue Öyster Cult

Englezii de la Deep Purple urmează să plece la drum în octombrie, însă au și alte planuri pentru anul viitor care, din păcate, nu vor fi făcute publice până primăvara viitoare.

Conform publicației Classic Rock, Deep Purple nu numai că s-au hotărât să lanseze un nou album, ci au organizat deja și un turneu alături de legendarii Blue Öyster Cult. Mini-turneul îi va purta pe artiști prin cinci orașe din Regatul Unit al Marii Britanii – Manchester, Londra, Glasgow, Leeds, Birmingham - în luna octombrie a anului viitor.

Într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a Deep Purple, solistul Ian Gillan a descris, în foarte multe cuvinte, cum membrii formației s-au adunat și au început să se gândească la noul album într-o zi oarecare de luni. Cina respectivă a fost propusă de producătorul Bob Ezrin, care a motivat simplu ocazia – „pentru a sărbători faptul că încă suntem toți în viață”. Anul viitor, completează Gillan, a fost planificat cum rar se întâmplă. Evident, nu de membrii formației, spune el.

În cazul acesta, se pare că ne așteptăm la vești mari din partea trupei prin primăvara anului viitor.

La momentul actual, Deep Purple se află în mijlocul altui turneu european, iar unul dintre concertele pe care artiștii urmează să le susțină îi va aduce în Cluj, pe data de 10 decembrie.

Foto: Facebook, Rock FM