Rock News

Phil Campbell încă are coșmaruri despre prima oară când l-a întâlnit pe Lemmy Kilmister

Nici nu e de mirare - să vezi Hawkwind live din poziția unui copil nu are cum să fie floare la ureche.

Tocmai când credeai că starurile metal nu se tem de nimic, că stilul muzical ales le oferă imunitate față de orice lucru înfricoșător, vine Phil Campbell și mărturisește că a murit de frică prima oară când a luat contact cu solistul Lemmy Kilmister (Hawkwind, Motörhead).

Într-un clip postat cu ocazia lansării primului său disc solo și transcris parțial de Ultimate Classic Rock, fostul coleg de trupă al lui Lemmy își amintește cu teroare de concertul Hawkwind pe care s-a dus să îl vadă la numai 12 ani, după ce trăise experiența unui spectacol Deep Purple.

„Cu jocul de lumini și felul ciudat de a vorbi, m-a speriat incredibil de tare – încă am coșmaruri cu asta! A fost un spectacol complet și erau în plină glorie/în vârful carierei atunci. A fost memorabil,” declară Campbell.

„Old Lions Still Roar”, primul disc solo al lui Phil Campbell, va apărea pe piață vinerea asta. Chitaristul va pleca într-un turneu european la câteva zile după lansare, pe 29 octombrie. Cele două țări vizate pentru optsprezece concerte sunt Marea Britanie și Germania.