Rock News

Mama lui Tom Morello a fost diriginta chitaristului Adam Jones (Tool)

Altă informație foarte interesantă este că Jones s-a apucat de învățat să cânte la chitară-bas pentru a-l ajuta pe Morello.

Luăm de bună faptul că Tom Morello are o relație excelentă cu Tool, dar nu ne-am întrebat până acum cât de puternică e legătura dintre ei. Prin intermediul Loudwire, am aflat că mama lui Tom a fost chiar diriga chitaristului Adam Jones.

Artistul a deschis subiectul într-un interviu pentru podcastul Talk Is Jericho, în cadrul căruia a declarat că „Mary Morello e cea mai tare doamnă pe care o poți întâlni”. Cei doi muzicieni obișnuiau să iasă împreună la concerte de metal optzecist, ajungând chiar să locuiască împreună la un moment dat, în LA.

Jones chiar povestește cu drag despre perioada de liceu în care Morello făcea parte dintr-o formație fără viitor care rămăsese fără basist. „Cântam la vioară, dar am început să cânt la chitară-bas în liceu pentru că nu aveau basist”, mărturisește Adam.

Cel mai recent album semnat Tool„Fear Inoculum”, a apărut pe piață la sfârșitul lunii trecute, pe data de 30. Între formatul fizic și cel digital există o diferență semnificativă – cel fizic conține doar șapte melodii, pe cel digital adăugându-se alte trei.

Iată lista completă a cântecelor de pe disc, în ambele formate:

Format fizic:

  1. Fear Inoculum
  2. Pneuma
  3. Invincible
  4. Descending
  5. Culling Voices
  6. Chocolate Chip Trip
  7. 7empest

Format digital:

  1. Fear Inoculum
  2. Pneuma
  3. Litanie Contre La Peur
  4. Invincible
  5. Legion Inoculant
  6. Descending
  7. Culling Voices
  8. Chocolate Chip Trip
  9. 7empest
  10. Mockingbeat

Foto: Loudwire