Rock News

Sabaton revin cu videoclipul melodiei „Great War”

Sabaton ne aduc videoclipul oficial al piesei „Great War”, un mini-jurnal al viziunii membrilor formației despre Primul Război Mondial.

Melodia este extrasă de pe un album dedicat în totalitate acestei tragedii globale – „The Great War”. Discul va apărea pe piață în numai trei săptămâni, la data de 19 iulie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

Conform unei declarații de presă a formației despre noul material de studio, băieții au început munca la album exact la 100 de ani de la sfârșitul războiului, pe 11/11/2018. Cel de-al nouălea material de studio al suedezilor a însemnat trei luni de muncă de înregistrări. Producția a fost lăsată în mâinile capabile ale lui Jonas Kjellgren (Black Lounge Studios), iar de masterizare s-a ocupat Maor Appelbaum.

Sabaton le-au ținut locul muzicienilor de la Manowar pe scena festivalului Hellfest, deși solistul Joakim Brodén nu a putut să cânte mai mult de trei piese din cauza unui concert solicitant susținut chiar în noaptea precedentă, la Knotfest meets Hellfest 2019. Rolul său a fost preluat de chitariștii Tommy Johansson și Chris Rörland, în timp ce Brodén a petrecut alături de prieteni pe scenă.

Foto: Facebook