Rock News

Hellyeah: Iată cum a decurs primul concert alături de Roy Mayorga

Toboșarul celor de la Stone Sour a făcut senzație pe scenă, dovedindu-se un înlocuitor demn de a interpreta părțile regretatului Vinnie Paul.

Primul concert susținut de Hellyeah alături de toboșarul Stone Sour, Roy Mayorga, a decurs incredibil. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți urmări câteva filmări pe canalul ăsta de YouTube creat de un fan înrăit. Mayorga a fost primit pe scenă într-o cacofonie de aplauze și ovații, urmând ca în concert să convingă publicul că Hellyeah este ca o a doua familie pentru el.

Băieții ne-au dat vestea recrutării lui Mayorga, unul dintre bunii prieteni ai lui Vinnie Paul, săptămâna trecută.

„Vă rugăm să îl primiți cu brațele deschise pe dragul nostru prieten și frate Roy Mayorga, care se va așeza în spatele setului de tobe pentru perioada în care onorăm amintirea lui Vinnie Paul. Acești doi bărbați se iubeau și se respectau reciproc, ceea ce face tranziția mai ușoară,” este descrierea pozei postate de trupă, care îi ilustrează pe cei doi artiști într-o îmbrățișare frățească.

Cel mai recent material împărtășit de Hellyeah cu fanii este melodia „333”, fiind extrasă de pe ultimul album la care a contribuit Paul. Din păcate, acesta încă nu are o dată de lansare.

Foto: Guliver/Getty Images