Rock News

John 5 ia repetițiile formației sale foarte în serios

Hai să vezi cum e cu progresul în legătură cu noul album și cum își motivează chitaristul alegerile.

Daniel Dekay de la Banger TV l-a prins pe John 5 (Rob Zombie) și i-a luat un interviu, artistul deschizându-se în legătură cu cariera sa și cu modul în care funcționează trupa formată de el, John 5 And The Creatures.

„Săracii băieți,” spune artistul cu aplomb. „Îi rup cu repetițiile. E un spectacol dificil. E dificil pentru că se întâmplă o grămadă de lucruri simultan. Sunt foarte multe note, sunt toate lucrurile astea care te distrag - de genul oamenilor care dau din mâini haotic și încearcă să îți atragă atenția, sau cineva care bate din picior înafara ritmului – toate astea te distrag. Organizez atâtea repetiții tocmai pentru a evita situațiile de genul”.

Poți asculta mai jos interviul complet oferit de artist.

Ultimul videoclip lansat de John 5 and The Creatures este acela al melodiei „Midnight Mass”, piesă extrasă de pe discul „Invasion”. Formația îi are ca membri, pe lângă chitaristul John 5, pe basistul Ian Ross și toboșarul Logan Miles Nix.

„Invasion” a fost produs și mixat de Barry Pointer. Albumul este lansat exclusiv prin intermediul videoclipurilor. 

„Cred că e o metodă super tare de a face ceva de genul. Păstrează discul în viață și păstrează și interesul oamenilor în ceea ce se întâmplă, astfel încât materialul nu moare într-o lună. Îl păstrează în viață o vreme, ceea ce e incredibil. Funcționează foarte bine,” își motivează John alegerea.

Artiștii au mai lansat trei videoclipuri, acelea ale pieselor „Zoinks!”„Crank It – Living With Ghosts” și „I Am John 5”.

Foto: Facebook