Rock News

John 5 face tot posibilul să lanseze câte un clip pentru fiecare melodie de pe „Invasion”

Tehnica asta „păstrează discul în viață și păstrează și interesul oamenilor în ceea ce se întâmplă,” spune John.

John 5 este mai activ ca niciodată, iar printre ultimele interviuri pe care le-a oferit se află unul pentru emisiunea radio „Wired In The Empire”, în cadrul căruia a discutat cu RadioactiveMike Z. Băieții au vorbit, evident, despre ultimul disc planificat de trupa artistului, John 5 And The Creatures, dar și despre materialul care urmează a fi lansat de Rob Zombie.

„Este ceva la care lucrez de foarte mult timp. Lansez o piesă și un videoclip noi în fiecare lună,” spune John 5 despre „Invasion”, albumul formației sale, pentru „Wired In The Empire”. „Cred că e o metodă super tare de a face ceva de genul. Păstrează discul în viață și păstrează și interesul oamenilor în ceea ce se întâmplă, astfel încât materialul nu moare într-o lună. Îl păstrează în viață o vreme, ceea ce e incredibil. Funcționează foarte bine”.

Cât despre numărul de videoclipuri, John spune că va crea atâtea câte poate. „Eu plătesc pentru tot, așa că depinde de mine,” declară el. „Nu mă ajută nimeni. O fac din dragoste pentru chitară și din iubire pentru muzică și pentru concertele pe care pot să le susțin pentru public. Este incredibil”.

Celălalt disc la care contribuie John 5, acela al lui Rob Zombie, „este mixat, masterizat și gata de lansare”. „[Rob] lucrează la film acum. Știe exact ce vrea să facă, când vrea să îl lanseze, este un monstru. Este un monstru și cred că, atunci când va fi dezlănțuit, oamenii se vor împrieteni cu el”.

„Invasion” a fost produs și mixat de Barry Pointer. Albumul va fi lansat exclusiv prin intermediul videoclipurilor. La el au contribuit basistul Ian Ross și toboșarul Logan Miles Nix.

Foto: Facebok