Rock News

Hellyeah revin cu melodia „333”

Cu toate astea, videoclipul deja filmat se lasă așteptat.

Update: Iată mai jos și videoclipul oficial al melodiei.

Hellyeah au lansat prima piesă care va apărea pe viitorul album al formației, „333”. Cel de-al șaselea disc, ce încă nu are o dată de lansare stabilită, este ultimul la care a contribuit regretatul toboșar Vinnie Paul.  

Videoclipul pentru cântecul ăsta a fost filmat într-un bar din Brooklyn, nefiind încă împărtășit cu fanii.

Este posibil ca titlul melodiei să facă referire la numărul preferat al fratelui lui Vinnie Paul, regretatul chitarist Dimebag Darrell Abbott. Artistul spunea că se întâmplă să se uite la ceas la ora 3:33 destul de des, iar prima melodie lansată de Hellyeah avea o lungime de exact 3 minute și 33 de secunde. De asemenea, înmormântarea lui Vinnie a avut loc la ora 3:33 după-amiaza.

„Toate discurile pe care le-am creat, mai ales de la Blood încoace,” spune chitaristul Tom Maxwell, „au fost ramificații ale stilului nostru. Am ajutat copacul să crească, să dezvolte ramuri noi din același trunchi. Și pentru discul ăsta am procedat la fel. Va fi un pic înafara zonei de confort, vor exista elemente la care publicul probabil nu se așteaptă, dar fanii vor înțelege. Avem o zonă muzicală destul de întinsă, nu facem numai muzică heavy. Va fi un material foarte bun atunci când va apărea, la un moment dat”.

Împreună cu fratele său, Dimebag Darrell Abbott, toboșarul Vinnie Paul a fondat formația Pantera. În momentul în care trupa s-a destrămat, în 2003, frații au creat Damageplan, iar după moartea lui DimebagVinnie s-a alăturat celor de la Hellyeah, cu care a lansat cinci albume de studio. Cel mai recent disc Hellyeah la care a contribuit și Paul„Unden!able”, a apărut în 2016.

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie 2018, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas, în urma unei boli a arterelor coronare combinată cu cardiomiopatie dilatativă. Cu alte cuvinte, inima lui Vinnie nu mai avea putere să pompeze sângele în întregul său organism.

<iframe width="637" height="359" src="https://www.youtube.com/embed/v5LFdsxe8Gk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Foto: Facebook