Rock News

Membri Godsmack, Korn, Shinedown și alți artiști îi aduc un omagiu lui Vinnie Paul pe scena festivalului Aftershock

Iată cum s-a desfășurat colaborarea dintre câteva nume grele din industria metalului, aduse împreună pentru a-l sărbători pe fostul toboșar Pantera.

Pe 13 octombrie, în cadrul festivalului Aftershock din Sacremento, California, diverși artiști din industria muzicală a metalului s-au adunat pentru a cinsti viața toboșarului Pantera, Vinnie Paul. Printre cei prezenți pe scenă se numără Jonathan Davis (Korn), Sully Erna și Tony Rombola (Godsmack), Kyle Sanders (Hellyeah), Stephen Carpenter (Deftones), Clint Lowery și John Connolly (Sevendust), Zach Meyers (Shinedown), Chris Broderick (Act Of Defiance, Megadeth), Blothar și Pustulus Maximus (GWAR), Pepe Clarke și Eddie Veliz (Kyng). Mai jos, ți-am lăsat și filmări de la concert.

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas. La momentul anunțului, nu se cunoșteau mai multe informații, însă publicația The Las Vegas Review scria, din surse apropiate artistului, că acesta ar fi suferit un atac de cord.

Alături de HellyeahVinnie a lansat cinci albume de studio, ultimul, „Unden!able”, fiind apărut în 2016. Cu puțin timp înainte de decesul său, Vinnie terminase de înregistrat partea de tobe pentru viitorul album Hellyeah.