Rock News

Glenn Hughes (Deep Purple, Black Country Communion): "Dacă Mick Jagger încă mai face asta, eu mai am o șansă"

Legendarul vocalist rock, Glenn Hughes (Deep Purple, Black Country Communion), a fost recent intervievat de Shawn SixX pentru podcastul "The Liquid Conversations" despre motivația de a continua să facă muzică.

Glenn: "Trăiesc pentru ziua de azi, nu pentru mâine. Încerc să trăiesc momentul. Sunt doar 24 de ore într-o zi pentru mine. (...)
Încerc să nu-mi fac prea multe planuri, pentru că Dumnezeu are simțul umorului. Dacă îmi fac planuri, va schimba planurile astea ... Cine ar fi crezut, că tânărul de 21 de ani Glenn Hughes din Deep Purple, care acum vorbește cu ține la 67 de ani, cine ar fi crezut că ar fi posibil să fac cântecele pe care le fac acum? Este imposibil să-ți imaginezi când ești un tânăr de 20 de ani că încă vei face acest lucru la această vârstă. Mereu mă gândesc la Mick Jagger și la băieții mai în vârstă. Dacă el încă mai face asta, eu mai am o șansă".

Hughes își continuă turneul nord-american "Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live" până pe 22 septembrie, urmând că apoi să se întoarcă în Europa.

Foto: Getty Images/ Guliver.