Rock News

Joel Hoekstra (Whitesnake) vorbește despre albumul „Flesh & Blood”

„Sunt prezente toate elementele cu care v-a obișnuit Whitesnake de-a lungul anilor,” declară chitaristul.

Deși Whitesnake nu mai lansează albumul „Flesh & Blood” anul ăsta, nu ne oprește nimeni să discutăm despre el cât de mult vrea inima noastră. Asta se aplică si în cazul membrilor trupei. Joel Hoekstra, chitaristul formației, a acordat un interviu publicației online The Pure Rock Shop în care și-a arătat entuziasmul pentru lansarea acestui disc.

„Este primul album original al trupei (în formatul curent). Bineînțeles, după ce m-am alăturat eu, am lansat The Purple Album, pe care David (Coverdale) îl scrisese alături de Deep Purple. Este super cool. Am contribuit și eu la compoziție. Și suntem foarte entuzziasmați să lansăm discul. Sunt prezente toate elementele cu care v-a obișnuit Whitesnake de-a lungul anilor.”

În aprilie, Frontiers Music srl, casa de discuri a trupei Whitesnake, a anunțat că data de lansare a următorului album al grupului, „Flesh & Blood”, a fost mutată în 2019.

 

Whitesnake și-a exprimat „cele mai sincere regrete fanilor din toată lumea, pentru dezamăgirea creată” și a promis că albumul și turneul vor merita așteptarea.

Whitesnake au început, de curând, un turneu alături de Foreigner și Led Zeppelin Experience, a lui Jason Bonham, iar acest turneu a fost denumit „Juke Box Heroes”.

Foto: Facebook