Rock News

John Porter a părăsit trupa de country/blues creată alături de Nergal (Behemoth), Me and That Man

Iată ce părere are Nergal despre asta.

Muzicianul John Porter a părăsit trupa Me and That Man, în cadrul căreia colabora cu Adam „Nergal” Darski (Behemoth). Despărțirea asta a avut loc după câteva spectacole susținute de duo pentru a promova albumul lor de debut, „Songs Of Love And Death” (2017).

Me and That Man este un proiect pornit de Nergal, care dorea să abordeze și stilurile blues, country și folk, pe lângă black/death metalul creat alături de Behemoth.

Solistul a vorbit cu un reporter al uDiscover Music despre plecarea lui Porter. „O să încerc să fiu cât de diplomat se poate. Nu a fost cea mai ușoară colaborare din viața mea, iar prin asta vreau să spun că a fost cea mai dificilă colaborare din viața mea. Vorbesc de cele cu bărbați, pentru că am mai avut și câteva colaborări cu femei care s-au dovedit a fi destul de dificile. Pur și simplu nu a funcționat. Unul din noi l-ar fi omorât pe celălalt în curând, așa că am preferat să o luăm pe drumuri separate.”

Va exista, cu siguranță, încă un album semnat Me and That Man, însă fanii vor avea ceva de așteptat până să îl poată asculta. După spusele lui Nergal, înregistrările vor începe în 2019. „Deja am început să ne jucăm cu ideile, este posibil să apară pe piață în 2020,” declară artistul.

Următorul album Behemoth va apărea înainte de sfârșitul acestui an, după spusele membrilor trupei. Noul disc a fost mixat de Matt Hyde, care a lucrat alături de Slayer și Hatebreed.

Foto: Facebook