Rock News

Alice In Chains îi dedică piesa „Nutshell” lui Vinnie Paul

Iată ce omagiu i-au adus americanii regretatului toboșar Pantera.

Alice In Chains au dedicat piesa „Nutshell” toboșarului Vinnie Paul Abbott în cadrul reprezentației live pe care au avut-o cu ocazia festivalului Hellfest din Clisson, Franța.

Înainte de a începe să cânte melodia, solistul Jerry Cantrell  a declarat: „Aproape în fiecare seară cântăm o piesă în onoarea bunului nostru prieten Layne Stanley (regretatul solist al Alice In Chains) și a lui Mike Starr (regretatul basist al trupei) și vom face asta și astă-seară. De data asta, piesa îi va fi dedicată lui Vinnie Paul”.

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas. La momentul anunțului, nu se cunoșteau mai multe informații, însă publicația The Las Vegas Review scria, din surse apropiate artistului, că acesta ar fi suferit un atac de cord.

Cauza oficială a decesului va fi stabilită de medicii legiști, examen în urma căruia trupul neînsuflețit al artistului va fi transportat în Texas, pentru a fi înmormântat lângă mama și fratele toboșarului.

 

Ultimul album lansat de Alice In Chains„The Devil Put Dinosaurs Here”, a înregistrat vânzări de 62.000 de exemplare, în prima săptămână de la lansare. Primele două piese de pe disc, „Hollow” și „Stone”, au ajuns, ambele, pe primul loc în topul Billboard, iar albumul în sine a ajuns pe locul 2.

Foto: Facebook