Rock News

Tony Iommi este de acord cu o reuniune Black Sabbath pentru Jocurile Commonwealthului din 2022

Tony Iommi spune că este de acord cu colegul său de la Black Sabbath, Ozzy Osbourne, că trupa ar trebui să cânte la Jocurile Commonwealthului din 2022 din Birmingham, orașul în care trupa s-a format, în 1968.

"Cred că ar fi un lucru minunat pe care să-l facem pentru a reprezenta Birmingham-ul", a declarat chitaristul pentru Birmingham Mail. " Sunt pentru, să vedem ce se întâmplă".

Ozzy a declarat recent pentru ITV News că va lua în considerare cu siguranță să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Commonwealthului din 2022: "Da, ar fi fantastic. Cu Black Sabbath sau de unul singur."

În februarie 2017, Black Sabbath a terminat turneul "The End" la Birmingham, închizând cariera de 49 de ani a cvartetului exact în orașul în care acesta s-a format.

În noiembrie anul trecut, un documentar concentrat pe concertul final al Black Sabbath, "The End", a fost lansat, cu imagini ale întregului spectacol istoric.

"The End" a fost ultimul turneu Black Sabbath. Tony Iommi, care a fost diagnosticat cu cancer în 2012 și este în prezent în remisie, nu mai poate călători timp îndelungat.

Foto: Getty Images/ Guliver.