Rock News

Mike Shinoda a lansat videoclipul piesei „Running From My Shadow”

„Muzica mi-a ușurat viața,” spune artistul despre cât de dificil i-a fost să compună piesele pentru album, majoritatea fiind legate de moartea lui Chester Bennington.

 

Solistul Linkin ParkMike Shinoda, a lansat videoclipul piesei „Running From My Shadow”, care face parte din lista de piese de pe viitorul lui album, „Post Traumatic”. Clipul a fost regizat de Gus Black.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii de televiziune ET CanadaShinoda a vorbit despre procesul de compoziție pentru „Post Traumatic”, care va apărea pe piață pe 15 iunie. 

„Viața era grea, muzica era ușor de făcut. Muzica mi-a ușurat viața,” adaugă Shinoda, despre cât de dificil i-a fost să compună piesele pentru album, majoritatea fiind legate de moartea lui Chester Bennington.

Artistul a apărut pe scenă solo, pentru prima oară de la moartea prietenului său, la festivalul KROQ Weenie, în Los Angeles, pe 12 mai și la Identity LA, pe 13 mai. Shinoda a făcut și căteva mash-up-uri cu piese Linkin Park, pe care le-a alătura materialului său solo. Cântărețul a interpretat partea lui Chester Bennington, în cadrul piesei „Bleed It Out” și a cântat „In The End” la pian, lăsându-i pe fani să se ocupe de partea vocală, deși a contribuit și el sporadic.

Foto: Facebook