Rock News

Glenn Hughes vorbește de diferențele dintre generația sa și cea "millennial"

Glenn Hughes a vorbit despre decizia sa de a lua o pauză cu trupa California Breed, la doar câteva luni după lansarea albumului de debut al grupului.

California Breed, formația inițial construită de Hughes alături de bateristul Jason Bonham și tânărul chitarist, solist și compozitor Andrew Watt, s-a destrămat în ianuarie 2015, deoarece Hughes a spus că "nu se poate angaja" să lucreze la un al doilea album fără Bonham .

Jason Bonham a renunțat la California Breed în 2014, înainte de un turneu programat în Europa și în SUA, forțându-i pe Hughes și Watt să îl recruteze pe fostul baterist Queen of the Stone Age, Joey Castillo, să stea în spatele kit-ului pe durata turneului.

În timpul unui interviu recent cu podcastul "White Line Fever", Glenn Hughes a povestit că toată perioada California Breed a fost foarte stresantă pentru el, din cauza neînțelegerilor dintre el și Andrew Watt, "un tânăr foarte talentat, dar o mișcare greșită pentru mine ", a spus el. Hughes a dat vina pe diferențele dintre generațiile "millennial" (cei născuți între 1981 și 2000) și a lui.

Întrebat cât de diferiți sunt cei din generația "millennial" de cei din generația sa, fostul basist și vocalist Deep Purple, acum în vârstă de 65 de ani, a răspuns:
"Dacă te-ai născut la începutul anilor '90, ai un unghi diferit și un alt fel de a vedea lumea. Ai totul pe Internet, ai crescut cu Internetul în față ta. Este diferit, demografic. Mi-a fost greu să lucrez cu oameni care văd viața din alt punct de vedere".


Foto: Getty Images/ Guliver.