Rock News

Rock The Underground: The Strizzers și People Of Maha pleacă în turneul dublu „Beyond Borders”

The Strizzers își unește forțele cu trupa de indie rock din Bulgaria People Of Maha și pleacă într-un turneu dublu, prima etapă având trei date în România. În rest, săptămâna aceasta, vom putea vedea pe scenă Heartbreak Cinema, Akral Necrosis și Spine Crusher. Evenimentul „Emo Kids Reunion” va avea loc pe 1 iunie, iar profitul va merge către Centrul „ASPERA”

Azi, la Control, vom avea parte de un concert efervescent, plin de atitudine și tupeu, cu mesaje dure și necesare. Facem gălăgie pentru trupa Heartbreak Cinema! Cântarea face parte din „Concrete Series”, un proiect interesant al clubului Control, menit să ridice artiștii noi, din orice sferă muzicală. Trupa va lansa diseară single-ul „Win Or Die”. Dacă nu îi prindeți diseară și aveți drum pe la munte zilele astea, îi veți prinde la Aftăr Hours, Brașov.


Joi, la Beluga, din Centrul Vechi al Capitalei, începe un dublu turneu de rock alternativ al trupelor The Strizzers din București și al formației People Of Maha din Bulgaria. În perioada 30 mai – 1 iunie, cele două trupe vă dau întâlnire în următoarele orașe: București, pe 30.05.2024, la Beluga Music & Cocktails, Galați, pe 31.05.2024, la Versus Pub și Iași, pe 01.06.2024 , la Rock'n'Rolla. Aceasta e doar prima parte a călătoriei, cele două trupe urmând să plece și în Bulgaria, tot în trei orașe, curând. O colaborare foarte faină!


Sâmbătă, Akral Necrosis și Spinecrusher cântă la Hidden. Vom avea parte și de o surpriză, încât Akral Necrosis lansează și o casetă. Băieții de anunță că „înregistrarea a fost făcută pe 23 Iunie 2023, când Hidden – The Social Space a găzduit o seară specială, concepută în jurul unui concert Akral Necrosis, alături de un recital la pian semnat DaousDava. Cadrul a fost unul restrâns și privat, iar trupa consideră ca a oferit unul dintre cele mai bune show-uri live. Chitarele urlă prin amplificatoare, Filip lovește tobele cu sete, iar Octav Necrosis țipă din adâncul plămânilor”. 


Tot sâmbătă, că tot e Ziua Internațională a Copilului, se întâmplă un eveniment caritabil, menit să strângă fonduri pentru Centrul „ASPERA”. Organizația ajută copiii cu tulburări de neurodezvoltare. Deci, hai la Cooperativa, la petrecere „Emo Kids Reunion” și faci o faptă bună! Vom asculta trupele preferate din adolescență, de la Paramore la Blink-102, deci ce poate fi mai frumos?


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.05.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:13

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.07.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:48

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.07.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.07

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:24