Morning Glory

Mirosuri de neuitat

Răzvan Exarhu și Sergiu Floroaia au mai întocmit o listă interesantă, pe care au prezentat-o poporului, în direct la Pro TV, azi-dimineață. Subiectul central al emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” a pornit de la întrebarea „Care e cel mai oribil miros care nu ți-a ieșit nici acum din creier?”

Înainte de a intra în tema principală a intervenției la „Știrile Pro TV”, trebuie punctat succesul ultimei perioade de subscriere pentru titlurile de stat FIDELIS. Această sesiune a fost cea mai reușită de până acum, cu cifre record - 1.626 de donatori de sânge și o sumă totală a investițiilor de peste 266 de milioane de lei. 

În direct la Pro TV, Răzvan Exarhu și Sergiu Floroaia au discutat ce mirosuri neplăcute ne plac, de fapt. Colecția a fost alcătuită, atât din răspunsurile realizatorylor, cât și din cele ale ascultătorylor.


Printre cele mai menționate se numără odorul de ciment, beton, naftalină, petrol, gaz de eșapament și metrou. 

Totuși, au fost dezbătute și unele răspunsuri surprinzătoare, precum mirosul de pic, acel instrument cu care se șterge cerneala, traverse de lemn, de pe calea ferată, grajdul curat, mirosul de chibrit ars, de păr pârlit și de tren personal.