Rock News

Rock The Underground: Delta Pe Obraz lansează azi videoclipul „Ritmul Meu Color”

Săptămâna aceasta, Delta Pe Obraz lansează videoclipul piesei-mantră de pe noul album, „Ritmul Meu Color”, oltenii de la Crimena vor deschide pentru Implant Pentru Refuz, iar Alex And The Fat Penguins și Stema pun la cale un concert electro-acustic plin de surprize. Hai să vedem, în detaliu, despre ce e vorba!

Diseară are loc o cântare pe care abia o așteptam. Basarabenii de la Delta Pe Obraz lansează videoclipul piesei „Ritmul Meu Color”, de pe cel mai recent album, la clubul Control. Băieții încă au să publice întreg materialul. Deocamdată pe platformele de streaming sunt disponibile doar trei piese. Dar am ascultat albumul „Ritm Color” live și pe CD și sunt extrem de încântată. Și videoclipul a fost un proiect muncit, o colaborare cu echipa de actori a Teatrului Satiricus ,,I.L. Caragiale'” din Chișinău. . Pentru necunoscători, Gheorghe Gușan, solistul formației Delta Pe Obraz, e și un actor desăvârșit, pe care am avut plăcerea să îl văd în piesa „Unchiul Vanea”, care a inspirat videoclipul. Ne vedem diseară!


Ne vedem vineri, la Quantic, la un super concert! Implant Pentru Refuz lansează un vinil nou, iar trupa din deschidere, Crimena, va rupe scena în două și va aduce piese noi, de pe viitorul EP. Băieții își descriu muzica astfel: „o îmbinare de groove metal cu riff-uri puternice și rapide, care creează o atmosferă energică, debordantă, cu un mic iz de stand-up, atât pe scenă, dar mai ales în afara ei”. Și vă promit eu că așa e!


Pentru seara de duminică, Alex And The Fat Penguins și Stema ne propun un concert electro-acustic la Sala Gloria. Alex And The Fat Penguins are peste șapte ani de experiență scenică și îmbină rockul alternativ cu influențe autentice românești. Băieții se pregătesc de al treilea album. Stema va veni cu o surpriză foarte frumoasă. Corul Sound, alcătuit din 30 de artiști, se va alătura formației și va interpreta alături de ei câteva piese, ca să dea suflu nou compozițiilor Stema. 



Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:28

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 02.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:34