Rock News

Noutățile din rock: albume și single-uri noi, atât în rock-ul internațional, cât și în cel românesc

Săptămâna asta am vorbit despre noile albume și single-uri semnate Judas Priest, Bruce Dickinson, twenty one pilots, Revolter, dar și despre schimbările de componență prin care a trecut Sepultura înainte de a începe ultimul turneu

Bruce Dickinson a lansat albumul solo

Pe 1 martie a scos solistul Iron Maiden noul album care însumează 10 piese și care se întinde pe aproximativ o oră. Îl vom auzi live la București, vara asta. Vă lăsăm pe voi să descoperiți unde anume e acel prim solo de chitară promis de Dickinson. 


Vineri auzim „Invincible Shields”, de la Judas Priest

Așteptăm deja de toamna trecută momentul ăsta, am auzit câteva extrase de pe noul  album și sună impecabil, iar pe ei îi revedem live, în vară, la București. Salvați așadar data: 8 martie, nou album Judas Priest!


twenty one pilots, primul single de pe viitorul album 

După ce au împrăștiat prin lume indicii despre noua lor eră muzicală, dou-ul american a făcut anunțul oficial: pe 17 mai vom auzi albumul „Clancy”. De asemenea, trupa a distribuit și primul single de pe acesta, „Overcompensate”, alături de un videoclip foarte tare.


Sepultura a pornit turneul farewell cu o modificare de componență

Sepultura a anunțat plecarea din trupă a bateristului Eloy Casagrande, după 13 ani, chiar înaintea primului concert din noul turneu. Vestea a alimentat și mai mult zvonurile precum Casagrande îl va înlocui pe Jay Weinberg, ca toboșar în Slipknot. În același timp, Sepultura l-a anunțat pe toboșarul Suicidal Tendencies, Greyson Nekrutman, ca noul lor membru, în timp ce Jay Weinberg tocmai a început o perioadă cu spin-off-ul Suicidal Tendencies, Infectious Grooves. 


Revolter single nou

Deși e o trupă tânără, Revolter a devenit un grup nelipsit de la multe dintre evenimentele rock din țară. Acum au single nou. Se numește simplu „16” și vine la pachet cu un videoclip foarte cool. 


Până lunea viitoare, vă doresc o săptămână ușoară!